031 - 23 86 75 info@ventilationskontroll.nu

Just nu söker vi REDOVISNINGSEKONOM

2020-03-06 08:00:00

Vill du ha möjlighet att arbeta tillsammans med ett engagerat team i ett företag som värnar om din utveckling och trivsel?

Ventilationskontroll har funnits sedan 1980 och har utvecklats till att idag vara ett av de starkaste inneklimatföretagen i regionen. Koncernen består av sex företag med ca 100 anställda och omsätter ca 150Mkr. Vår affärsidé är att bygga ett nära samarbete med beställare och slutkund. Vi är problemlösare och känner samtidigt väl till många kunders tekniska anläggningar, eftersom vi helst etablerar långsiktiga affärsrelationer. Därför kan vi sköta våra kunders anläggningar effektivt och samtidigt föreslå förbättrade åtgärder - för att spara energi, pengar och miljö.

Ventilationskontroll söker Redovisningsekonom

Är du en person med ett genuint redovisningsintresse? Är du en analytiskt lagd person som tycker om att lösa problem? Vill du ha möjlighet att arbeta tillsammans med ett engagerat team i ett företag som värnar om din utveckling och trivsel så kan du vare den vi söker!

Din roll som Redovisningsekonom

I rollen som redovisningsekonom ingår du i koncernens redovisningsteam som består av fyra kollegor. Tillsammans ansvarar vi för koncernens redovisning och administration.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara;

  • Löpande redovisning och månadsavstämning, meriterande att kunna förbereda eller utföra bokslut.
  • Uppföljning och statistik till myndigheter som ex. SCB.
  • Fakturahantering
  • Leverantörshantering, från kontering till uppföljning av attestflöde.
  • Goda kunskaper i redovisningssystem (Visma är det program vi arbetar i).
  • Grundkunskaper i lönehantering
  • Goda kunskaper i Excel
  • Uppdatering av listor så som telefoni, bilar mm.
  • Övriga uppgifter som är relaterade.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet inom redovisning eller liknande. Har du erfarenheter från att ha arbetat i en liknande roll inom bygg och installationsbranschen är det starkt meriterande. Som person är du noggrann, arbetar strukturerat och är van att lösa problem som uppstår. Du trivs med att arbeta i team, är prestigelös och har förmåga att arbeta självständigt. Vidare är du proaktiv och har en hög servicegrad. Du är väl förtrogen med MS Office och har erfarenhet av arbete i affärssystem. Kunskap i affärssystemet Visma är meriterande. Du talar och skriver obehindrat i Svenska och talar och skriver bra på Engelska.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Placering på vårt kontor i Göteborg alternativt Stenungssund.

Skicka din ansökan senast den 31 Mars till
laden.koster@ventilationskontroll.nu

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta;
Laden Köster, Gruppledare administration.
0735-150918

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.