Traineejobb för inneklimattekniker

Ventilationskontroll satsar på utbildning av ungdomar mellan 18 och 28 år som är intresserade av en karriär som inneklimattekniker. Med vårt traineeprogram lär man sig yrket från grunden och får tillämpa sina kunskaper på riktiga projekt ute hos våra kunder tillsammans med en personlig mentor.

östra_sjukhuset.jpg

Som trainee får man testa på att arbeta i alla delar av bolaget och lära sig montage, drift, underhåll och service, styrteknik, energioptimering och injustering.

Vi välkomnar personer med tidigare erfarenhet av ventilation och inneklimat men även de som är nybörjare, det viktigaste är din personlighet, inställning och drivkraft.

Det är en individuell utbildning baserad på vår kursplan som omfattar samtliga moment man behöver för att kunna arbeta som inneklimattekniker. En personlig mentor vägleder och stöttar under tiden du utbildar dig.

Vårt traineeprogram ger en unik möjlighet att utveckla sina färdigheter och få en djupare kunskap om yrket och branschen vi arbetar i.

Traineeutbildningen startar med en provanställning på 6 månader med kursplanens första delar. Efter 6 månader testar vi dina kunskaper och utvärderar inför nästa steg i traineeprogrammet.

Läs mer och ansök här!